Vesti

Vesti: Obavijest za izdavanje eFakutra 23.12.2022.

Poštovani,   

Šaljemo obavijest vezano za izdavanje eFakutra koje stupa na snagu 1.1.2023. 

U Omni Aspectu radimo na integraciji sustava i nadogradnji programa Notaio, nadogradnja će biti spremna početkom veljače. 

Do tada bi zamolili da za izdavanje eFaktura koristite besplatni program Ministarstva finansija koji se nalazi na slijedećem linku https://efaktura.mfin.gov.rs/login   

Zaposlenici Omni Aspecta Vam žele sretne predstojeće praznike Novu godinu i Božić.


Pročitajte više
Vesti: Blagdani 23.12.2022.

Omni Aspect
Pročitajte više
Vesti: eFiskalizacija - nadogradnja v.1.11.0.0 26.4.2022.

Poštovani,
Puštena je nadogradnja s kojom je eFiskalizacija imprementirana u Notaio. Pravo na nadogradnju imaju svi korisnici podrške.
Ukoliko ste ispunili sve preduvjete, instalirali termalni štampač, programe POS2SDC i eFiskalizator, dobili bezbednosni element slobodno nas nazovete da Vam uključimo eFiskalizaciju.


telefon: +385/44-681-118

mail: podrska@omniaspect.hr
Pročitajte više
Informacije: E-Fiskalizacija obavijest 29.3.2022.

Poštovani,

S obzirom na sve bliži rok za e-fiskalizaciju, ovdje Vam se nalaze prve upute vezano za to.

Za prvi korak najbitnije je da prijavite vaš javnobeležnički ured i zatražite smart karticu.

Uputstvo za prijavu objekata možete da preuzmete na linku

https://www.purs.gov.rs/fiskalizacija/eFiskalizacija/korisnicka_uputstva/7667/korisnicko-uputstvo-za-dostavljanje-podataka-i-generisanje-jedinstvene-oznake-o-poslovnom-prostoru-i-poslovnim-prostorijama-elektronskim-putem.html

kada prijavite objekte, možete za svaki objekat tražiti bezbednosni elemenat po uputsvu

https://www.purs.gov.rs/fiskalizacija/eFiskalizacija/korisnicka_uputstva/7985/uputstvo-za-podnosenje-prijave-za-izdavanje-bezbednosnog-elementa.html


Trebate tražiti bezbednosni elemenat na pametnoj kartici pune veličine (standardne veličine, kao kreditna kartica) i bilo bi dobro da definišete neki PIN koji ćete lako pamtiti. PIN možete definisati kada tražite karticu, kasnije se ne može promeniti.


Firma Meta Data je pripremila dovoljan broj termalnih štampača, a isporuka POS aplikacije i LPFR broja će ići preko nas.

Cenovnik i daljnje upute ćemo Vam dostaviti u narednih par dana.


Lijepi pozdrav,
OmniAspect


Pročitajte više
Vesti: NotaioRS v1.10.1 23.12.2021.

Poštovani,

Puštena je verzija Notaia 1.10.1. kojom je u aplikaciji omogućeno korištenje više fiskalnih printera (omogućeno postavljanje lokalnih postavki). Ukoliko Vam računala nisu već automatski povukla nadogradnju, preuzeti ju možete prtiskom na O programu > Provjeri nove nadogradnje programa.

OmniAspect


Pročitajte više