Vesti

Razvili smo novu aplikaciju za očitavanje ličnih dokumenta ID++
18.11.2014.

Kao ekskluzivni partner ABBYY korporacije, temeljem bogatog dosadašnjeg iskustva, te nakon višemesečnog intenzivnog razvoja i uspešnog testiranja, spremni smo objaviti da donosimo novu, poboljšanu i unapređenu aplikaciju za optičko skeniranje ličnih dokumenata ID++, razvijenu za potrebe javnobeležničkih ureda te kao dodanu funkcionalnost integrisanu unutar atestiranog javnobeležničkog programa Notaio.

Ova aplikacija od sada oslonac nalazi u novijoj inačici ABBYY softverskog rešenja, FlexiCapture Engine 9.0. S obzirom da ABBYY korporacija više ne pruža podršku za dosada korišteno ABBYY softversko rešenje, FineReader 8.0, a njegove novije inačice dosta su sporije (u odnosu na zahteve Notaia) i ne pridonose napretku i daljem razvoju naše aplikacije, upravo iz tog razloga odabrali smo FlexiCapture Engine 9.0.

Nova aplikacija omogućuje maksimalno iskorištavanje podataka, pretvorbom ličnih dokumenata u upotrebljive podatke koji se mogu direktno primeniti u poslovne sisteme i aktivnosti na način da uveliko poboljšavaju rezultate. Tako javni beležnici mogu brzo i lako iskoristiti značajke aplikacije za ubrzanje poslovnih procesa, redukciju troškova i  delotvornije usluživanje stranaka javnobeležničkog ureda. Nova aplikacija podržava puno veći broj dokumenata, kako iz regije, tako i iz ostatka Europe,  zato moramo naglasiti da će se baza podržanih dokumenata konstantno nadograđivati.

Ova tehnologija od sada pruža neusporedive razine raspoznavanja i lociranje podataka unutar dokumenta bilo kojeg stepena složenosti, pa tako dosadašnji modul ID+ za skeniranje i automatsko očitavanje ličnih dokumenata postiže evoluciju u informatizaciji javnobeležničkog poslovanja.

ID++ omogućava sledeće:

  • Izuzetna tačnost očitavanja podataka, 
  • Brže skeniranje  dokumenata,
  • Bolje raspoznavanje znakova,
  • Automatsko učitavanje podataka sa dokumenta u program,
  • Automatska provera ispravnosti očitanih podataka, 
  • Podržan je puno veći broj dokumenata iz regiona i ostatka Europe, s tendencijom daljeg rasta baze podržanih dokumenata,
  • Veća fleksibilnost kod neravnog poravnanja,
  • Veća preciznost čitanja, i
  • Jednostavna integracija  sa sistemom Notaio.
Povratak