Vesti

Ekspertizom do novih uspjeha
23.2.2017.


Ovim putem koristimo priliku zahvaliti se i čestitati kolegama na više od 50 individualnih certifikata kao što su između ostalih i PMP, MCPD, MCSD, MCITP, MCDBA, MCSE, MCSA, MCTS, MCP, Comptia.
Time dokazujemo ekspertnu razinu znanja za vođenje projekata, razvoj aplikacija, razvoj i administraciju baza podataka, sistemsku administraciju te za tehničku podršku
Iako tvrtka kontinuirano ulaže u standardizaciju kvalitete rada i usluga, svjesni smo da je stvarna vrijednost naš vrijedan tim koji smo prošle godine proširili za još četiri nova člana.
Proširili smo i referentu listu novim korisnicima od kojih izdvajamo EOS Matrix, Ministarstvo pravosuđa, Hrvatski državni arhiv, Državni zavod za statistiku, Kontrolu zračne plovidbe, Ministarstvo poljoprivrede, Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje, Gospodarenje otpadom Sisak , Hrvatski telekom, Addiko banku…
Završili smo uspješno jedan EU financirani projekt te vrlo brzo potpisali i novi kao odabrani partneri HAMAG BICRA u sklopu međunarodnog programa Eureka.

Korisnička podrška opslužuje svakodnevno ugovorne korisnike podrške s preko 1.500 radnih mjesta. Naš Help Desk godinama je razvijan kao brza i pouzdana informatička podrška korisnicima – od korisničke pomoći u radu s aplikacijama i računalima, do tehničke pomoći podršci informatičkoj infrastrukturi.

ISO 20 000 najviši je standard u IT industriji stoga smo vrlo ponosni što smo među prvim tvrtkama, ne samo u Hrvatskoj nego i u regiji koja se može pohvaliti ovim certifikatom.

Potvrda je to naših dugogodišnjih ulaganja kao i dokaz kvalitete IT usluga kao i aplikacija koje razvijamo, a na zadovoljstvo brojnih korisnika naših sustava.

Certificiranje po standardu ISO 20 000 nastavak je dugogodišnjih napora tvrtke na području uspostave najviših međunarodnih standarda, a logičan kontinuitet na uspostavljeni sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001:2008 te na Sustav upravljanja informacijskom sigurnosti ISO 27001:2013.
Povratak